Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Τα γενέθλια του παιδιού σας στο Σπίτι της Κεραμικής



The House Of Ceramic Art

Σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον, με ιστορία πολλών ετών και με την πείρα της  φιλοξενίας σε σχολεία , συλλόγους και ομάδες παιδιών με στόχο την γνωριμία με τον πηλό και  την κεραμεική τέχνη ,  μέσα από τα βιωματικά μας προγράμματα και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων, τα παιδιά γίνονται μικροί αγγειοπλάστες δημιουργώντας τα δικά τους έργα στα πρότυπα εργαστήρια του τροχού και της πηλοπλαστικής του Σπιτιού της Κεραμικής.

Καλούμε λοιπόν τους γονείς που θα ήθελαν ένα εναλλακτικό και ταυτόχρονα δημιουργικό  τρόπο για να γιορτάσουν τα παιδιά τα γενέθλιά τους ή και την γιορτή τους, μέσα από την δημιουργική απασχόληση που προσφέρουμε στο χώρο των  εργαστηρίων,  με την οργάνωση  βιωματικών επισκέψεων, να δώσουν την δυνατότητα στα παιδιά τους και τους φίλους τους να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους, να γίνουν οι μικροί αγγειοπλάστες ,να παίξουν με τον πηλό, και διασκεδάζοντας να κατασκευάσουν και να πάρουν το δικό τους αντικείμενο ως αναμνηστικό της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Ταυτόχρονα οι γονείς θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα ή περιηγηθούν και να χαλαρώσουν στο Σπίτι της Κεραμικής. Για το σκοπό αυτό οι χώροι του Σπιτιού της Κεραμικής είναι διαθέσιμοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ 2106144430 και 2108025332.
Σας περιμένουμε!